Ben jij er klaar voor om een mega passief inkomen op te bouwen door het verkopen van digitale producten?

…Maar mis je de tijd en skills? No worries – I’ve got you.

PLR LICENTIE BESCHIKBAAR

€47/maand

ELKE MAAND NIEUWE PRODUCTEN!
Direct toegang. Begin met verkopen binnen 2 minuten!

 BEN JE OP ZOEK NAAR EEN SIMPELE MANIER OM PASSIEF INKOMEN TE VERDIENEN, MAAR HEB JE GEEN TIJD OF VAARDIGHEDEN OM ZELF DIGITALE PRODUCTEN TE MAKEN?

Zie je ook wel eens vaak die mooie e-book templates, kant-en-klare Notion dashboards of mooie printables voorbij komen? Misschien heb je zelf wel ooit zo’n template gekocht. Ik wel, in ieder geval! Hier is namelijk een big business online in te vinden. Etsy sellers die tonnen per jaar verdienen door middel van het verkopen van digitale templates of printables.

Zo verkocht ik vorig jaar in totaal aan €250.000 euro met het verkopen van digitale producten.

Als je het even snel uitrekent is dat gewoon al €20.000+ per maand. Stel je eens voor dat je dat nog eens extra zou kunnen verdienen naast je loondienst óf in je bedrijf. Ik zou het wel weten!

Maar misschien denk je nu: klinkt heel bijzonder, maar ik heb skills noch tijd om deze digitale producten te maken. Daarom heb ik de ultieme oplossing voor je. Namelijk The PLR Library. Deze Library zit gevuld met digitale producten die een onwijs hoog zoekvolume hebben én lage concurrentie, waardoor je snel al sales kunt genereren.

Stel je voor dat je elke maand toegang hebt tot 10-20 nieuwe digitale producten die je zo kunt verkopen (inmiddels al 100+ digitale producten!). En het beste is, je hoeft ze niet zelf te maken! Met minimale aanpassingen, maak je hier je eigen digitale producten van. Met ons lidmaatschap kun je makkelijk geld verdienen zonder dat je je druk hoeft te maken. Zo kun je je focussen op wat jij belangrijk vindt.

Je hoeft geen ingewikkelde programma’s te gebruiken of ‘s nachts te na te denken over wat je kunt gaan verkopen. We hebben al nagedacht over de strategie en daarom hebben we een belangrijke regel: we voegen alleen producten toe met potentie!

Met het PLR Library Membership wordt geld verdienen een eitje. Doe nu met ons mee en ontdek een wereld waar elke maand nieuwe digitale producten voor je klaarstaan om te verkopen. Het is een snelle weg naar succes. En digitale producten groeien ENORM. Don’t miss the boat!

DIT IS WAT ER GEBEURT ALS JE…


GEEN GEBRUIK MAAKT VAN ONZE PRODUCTEN

Je loopt het risico producten te maken die visueel niet aantrekkelijk zijn en daardoor verkopen uitblijven.

Je bent onwijs veel tijd aan het creëren van digitale producten, waardoor je het gaat uitstellen en vervolgens helemaal niets ermee doet.

Er is een kans dat je digitale producten gaat creëren die jij mooi vindt, maar waar geen markt voor is.

De kans is groot dat je digitale producten maakt die je veel voorbij ziet komen, maar een hoge concurrentie heeft, waardoor je niet op de korte termijn ermee geld kan verdienen.

Het constant moeten maken van nieuwe dingen kan vermoeiend zijn en invloed hebben op je creativiteit en algemeen welzijn.

Zelf producten ontwikkelen maakt het moeilijker om bij te blijven met veranderende markttrends, waardoor je aanbod verouderd kan raken.


LID BENT VAN HET PLR MEMBERSHIP

PLR-producten zijn al kant-en-klaar en klaar om te verkopen. Dit bespaart je tijd en moeite, omdat je geen nieuwe producten helemaal zelf hoeft te maken.

Je hoeft geen uitgebreide tijd en moeite te steken in het maken van producten; PLR-producten maken een snelle start op de markt mogelijk.

Door PLR-producten aan te schaffen, vermijd je de kosten die komen kijken bij het inhuren van ontwerpers of makers om onafhankelijk producten te ontwikkelen.

Je kunt direct inkomen genereren door PLR-producten te verkopen, zonder te hoeven wachten op een langdurig creatieproces.

PLR Library biedt een breed scala aan producten, waardoor je je aanbod kunt diversifiëren en verschillende doelgroepen kunt bedienen.

PLR-producten kunnen een bron van passief inkomen worden, omdat klanten kopen en downloaden zonder voortdurende inbreng van jou.

HIER IS MIJN VERHAAL…

Mijn naam is Rowena Rousseau, en ik begon als ondernemer toen ik 19 was (nu al tien jaar geleden!). In de loop der jaren heb ik gewerkt als marketing-/bedrijfsadviseur en webdesigner, voornamelijk voor directe klanten. Echter, in 2022 ontdekte ik de risico’s van het verdienmodel 1-1 klanten… Klanten stopte met het betalen van facturen.

Op dat moment was ik een alleenstaande moeder met twee jonge kinderen, en de onbetaalde facturen brachten me in de schulden, met een schuld van meer dan €20.000 in slechts drie maanden. Ik moest alles verkopen en stond op het punt mijn huis uitgezet te worden. Gedwongen om bij mijn moeder in te trekken, in plaats van in zelfmedelijden te blijven hangen, zocht ik manieren om geld te verdienen zonder te vertrouwen op ‘klanten’.

Ik begon met het verkopen van WordPress-thema’s die ik eerder had gemaakt voor klanten, maar die niet door hen waren goedgekeurd. Ik besefte echter al snel dat ik mijn inkomsten moest vergroten door te diversifiëren en meer digitale producten te verkopen. Dat is toen ik PLR (Private Label Rights) producten ontdekte. Ik begon kant-en-klare digitale producten te kopen en ze te verkopen in mijn Etsy-winkels. Na verloop van tijd groeide mijn inkomen, en binnen negen maanden was ik schuldenvrij. Daarna besloot ik een team in te huren om digitale producten voor mij te maken.

Nu verdien ik meer dan €80.000 per maand met de verkoop van digitale producten, en ik kan met trots zeggen dat dit inkomen volledig passief is. Mijn missie is om meer mensen te helpen dit verdienmodel over te nemen door PLR-producten aan te bieden!

WAT MAAKT DE PLR LIBRARY ZO UNIEK?

Nadat ik problemen had ondervonden met andere winkels die PLR-producten aanboden met veel zoekverkeer en veel concurrentie, besefte ik hoe lastig het was om deze producten te verkopen en hoe lang het duurde voordat ik de eerste verkoop had…

Met de PLR Library wil ik digitale producten aanbieden die populair zijn en weinig concurrentie hebben. Zo heb je meteen producten die snel verkocht kunnen worden!

ELKE MAAND NIEUWE PRODUCTEN

Elke maand worden er nieuwe producten toegevoegd, zodat je constant nieuwe producten kunt toevoegen en verkopen.

UNIEKE DIGITALE PRODUCTEN

De digitale producten worden door ons team gemaakt en zijn daardoor nergens anders beschikbaar.

NICHE DIVERSITEIT

Onze digitale producten kunnen worden aangepast aan een breed scala van niches en soorten producten.

U

HOGE ZOEKVOLUME

Wij bieden enkel digitale producten aan met een hoog zoekvolume en weinig concurrentie, zodat je verzekerd bent van sales.

WHATS INCLUDED?

EBOOK TEMPLATES

NOTION TEMPLATES

INVITATIONS & CARDS

PLANNERS & TRACKERS

GAMES

SOCIAL MEDIA TEMPLATES

YES, IK WIL DIRECT TOEGANG


Dus, word nu lid voor slechts €47 per maand!

100% TE BEWERKEN

Je ontvangt direct toegang tot de template en opent deze in Canva.

Let op: het kan zijn dat er pro-elementen zijn gebruikt, maar het is de bedoeling dat je de producten aanpast. Zodra er pro-elementen in zitten zoals lettertypes en afbeeldingen, raden we je aan om deze om te zetten naar gratis elementen.

100% TE BEWERKEN

De Notion Dashboards zijn makkelijk te bewerken en te customizen. In de PLR Library vind je een korte how-to video hoe je dit mogelijk kunt maken.

Let op: het is belangrijk om een Notion account te hebben om de Notion Dashboards in te openen.

 

LICENTIE TERMEN

Deze sjablonen zijn ontworpen voor doorverkoop en worden geleverd met een PLR-licentie, waardoor je ze kunt aanpassen en een uniek product kunt creëren.

Als koper is het jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat het gekochte item op passende wijze wordt gebruikt.

Let op, een actief abonnement is nodig om de mogelijkheid te behouden om deze sjablonen te verkopen. Als je niet maandelijks wilt betalen en een doorlopende licentie wil hebben, kies dan voor de lifetime licentie.

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat betekent PLR?

PLR staat voor “Private Label Rights.” Het geeft je het recht om de templates aan te passen en opnieuw te branden voor je eigen gebruik of wederverkoop.

Hoe gebruik ik deze templates?

De templates zijn ontworpen voor wederverkoop, waardoor je ze kunt aanpassen en unieke producten kunt creëren.

Kan ik de templates bewerken?

Absoluut! Het is juist de bedoeling om de templates zo veel mogelijk te bewerken. Het mag niet in originele staat verkocht worden.

Wat is mijn verantwoordelijkheid als verkoper?

Als een verkoper is het jouw verantwoordelijkheid om de PLR producten te bewerken alvorens het doorverkocht wordt. 

Heb ik een actief abonnement nodig om de templates te verkopen?

Ja, een actief abonnement is nodig om de mogelijkheid te behouden om deze template te verkopen. Het zorgt ervoor dat je toegang hebt tot de nieuwste updates en een doorlopende licentie voor wederverkoop.

Kan ik de templates gebruiken zonder abonnement?

Nee, je kunt de templates niet gebruiken zonder een actief abonnement of een lifetime deal / licentie. Een actief abonnement is vereist om het recht te behouden om ze te gebruiken en te verkopen. Mocht je een licentie willen, dan verzoeken we je de producten los te kopen in de shop.

Is er een limiet aan het aantal keren dat ik de templates kan doorverkopen?

Nee, er is geen limiet! Je hebt de flexibiliteit om de templates zo vaak als je wilt door te verkopen, zodat je hun waarde voor jouw bedrijf kunt maximaliseren.

Zijn er beperkingen op kanalen waar ik deze templates kan verkopen?

Nee, je mag overal de digitale producten verkopen.

Kan ik mijn abonnement delen met anderen?

Nee, abonnementen zijn niet overdraagbaar. Ze zijn gekoppeld aan het account van de oorspronkelijke koper en kunnen niet gedeeld of overgedragen worden naar een andere gebruiker.

Wat als ik geen actief abonnement (meer) heb?

Als je abonnement verloopt, kun je de templates niet meer gebruiken of verkopen. Om door te gaan met het gebruik en de verkoop ervan, overweeg een lifetime deal aan te schaffen wanneer deze beschikbaar is.

Hoe koop ik een lifetime deal?

Reken de lifetime licentie af bij de prijstabellen.

Welke ondersteuning is beschikbaar als ik vragen of problemen heb?

We staan voor je klaar! Als je vragen hebt of problemen tegenkomt, is ons klantenserviceteam gereed om je te helpen. Neem eenvoudig contact op via support@theplrlibrary.com.

KRIJG TOEGANG TOT HET MEMBERSHIP! ⇒

© THE PLR LIBRARY